Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport

Dead
           & FERMENTED

Den prisvindende

 

Verdens bedste fotograf af kogebøger.- En kriminel efterforskning - Kogebogen Noir Bogen indeholder fotos af den anerkendte dansk-Hongkongs fotograf Steven Achiam.Han fik fuld adgang til alle restauranter og har fået et sjældent glimt af dagligdagen i professionelle asiatiske køkkener.

Inspirationen til bogen var den originale efterforskning af fotokriminalitet fotograferet af den japanske fotograf Watabe Yukichi i 1958. ”Fermentering, da det er kimchi eller fiskesau, indeholder så mange smagsoplevelser og bringer de andre frem som katalysator.

 

Bogen bringer opskrift på at gøre det selv sojasovs, hvordan man laver ægte østerssauce og gærede rejerebrakker. ” Omslagsgrafiker: Milleogco.dk Oversat af: Rebecca Shaw Frandsen & Marianne Achiam Illustreret af: Yasamin Malikshah

Kiin Kiin
           COOKBOOK

Den detaljerede illustrerede bog med den anerkendte Michelin-restaurant med mere end 75 signaturretter med mere end 100 enkeltopskrifter samt kulinariske minder fra de sidste ti år. På denne måde giver det indsigt i Kiin Kiins distinkte madlavningstilstand og motivationen bag.

Efter betalingen skal du maile din postadresse til admin@kiin.dk  

eller

Ricemarket

You have the very first cookbook in hand from Henrik Yde - the man who brought the flavourful, flavorful Asian cuisine all the way from winding rice fields to cold Copenhagen. He is also a judge from the Masterchef TV program.

 

Let him take you through dishes that will create explosions of palatability in your mouth - and broad smiles from your guests! Learn how to make the famous Chinese dim sum yourself and get the recipe for the food the chefs make for themselves when all guests are gone. The dishes are served daily at the Ricemarket restaurant, located in the heart of Copenhagen.

 

The recipes are from Henrik Yde's four-year culinary journey through Thailand and his partner Lerchai Treetawatchaiwong's family's savior. The two have together given Copenhagen a small sea of Asian cuisines, where their restaurant Kiin Kiin has carried a Michelin star for many years. And now they are yours - welcome inside the steam from the bamboo baskets, and bon apetit!

 

Order via link bellow and after the payment, please email your mail address to admin@kiin.dk.