Dead
           & FERMENTED

Den prisvindende

 

Verdens bedste fotograf af kogebøger.- En kriminel efterforskning - Kogebogen Noir Bogen indeholder fotos af den anerkendte dansk-Hongkongs fotograf Steven Achiam.Han fik fuld adgang til alle restauranter og har fået et sjældent glimt af dagligdagen i professionelle asiatiske køkkener.

Inspirationen til bogen var den originale efterforskning af fotokriminalitet fotograferet af den japanske fotograf Watabe Yukichi i 1958. ”Fermentering, da det er kimchi eller fiskesau, indeholder så mange smagsoplevelser og bringer de andre frem som katalysator.

 

Bogen bringer opskrift på at gøre det selv sojasovs, hvordan man laver ægte østerssauce og gærede rejerebrakker. ” Omslagsgrafiker: Milleogco.dk Oversat af: Rebecca Shaw Frandsen & Marianne Achiam Illustreret af: Yasamin Malikshah

Kiin Kiin
           COOKBOOK

Den detaljerede illustrerede bog med den anerkendte Michelin-restaurant med mere end 75 signaturretter med mere end 100 enkeltopskrifter samt kulinariske minder fra de sidste ti år. På denne måde giver det indsigt i Kiin Kiins distinkte madlavningstilstand og motivationen bag.

Efter betalingen skal du maile din postadresse til admin@kiin.dk  

eller

Ricemarket

Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program.

Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået. Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.

 

Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne. Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

 

Order via link bellow and after the payment, please email your post address to admin@kiin.dk.

Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport