kogebogfront2020.jpg
Staff Food

Den Krydrede

 

Fantastiske og smagsfyldte opskrifter til hjemmekokken og familien. Asiatiske krydrede opskrifter De hjemsendte kokke fra kiin kiin bruger corona nedlukningen på at lave en skøn kogebog. 40 kokke 40 yndlingsretter til hjemmekøkkenet.Restauranten har lagt golden tickets i 5 af bøgerne hvor de heldige får en aften for fuld skrue på kiin kiin.Bogen samles og trykkes i december 2020 og leveres fra 21/1

Kiin Kiin
           COOKBOOK

Den detaljerede illustrerede bog med den anerkendte Michelin-restaurant med mere end 75 signaturretter med mere end 100 enkeltopskrifter samt kulinariske minder fra de sidste ti år. På denne måde giver det indsigt i Kiin Kiins distinkte madlavningstilstand og motivationen bag.

Efter betalingen skal du maile din postadresse til admin@kiin.dk  

eller

Cookbook-KiinKiin.jpg
Cookbook-Ricemarket.jpg
Ricemarket

Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program.

Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået. Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.

 

Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne. Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

 

Order via link bellow and after the payment, please email your post address to admin@kiin.dk.