Kiin Kiin er et venligt sted at nyde thailandske gourmetkøkken. At være Michelin-stjerne restaurant siden 2008. Vi tog vores kærlighed til thailandske køkken og vin og kombinerede dem til en af en venlig oplevelse. Det er vores største glæde at præsentere vores arbejde med at parre specielt udvalgte vine med de udsøgte smag fra det thailandske køkken.

VeVe står for det vegetariske verdens køkken. Dette er vores drømmeprojekt, da vi ville gøre noget, der ikke er blevet gjort i København før - en vegetarisk mad på et meget højt niveau. Hos VeVe får du mulighed for at nyde vegetariske retter på en helt ny måde. Der er ikke kød eller fisk, men du kan godt finde ost eller andre mejeriprodukter på din tallerken. Verden er vores inspiration til alle de fantastiske vegetariske retter, du får at nyde.

Når vi oprettede denne restaurant, havde vi 30'erne Hong Kong, der talte let vibe i tankerne - lav profil og luksuriøs. Det ligger i mere end 200 år gammelt pakhus, hvilket giver det en unik stemning. Besøg os for at nyde gourmet-thailandske retter med en à la cart-frihed. Vi lover dig en unik oplevelse.

Velkommen til den mindste restaurant i København - vores Omakase-oplevelse med seks pladser. Tag en plads bag en køkkenbænk til en tæt og intim aften, og lad os tage dig med på en fantastisk kulinarisk rejse med vores asiatiske kokke.

En grøn og frodig jungel møder Nordhavns hårde cement med bambus og specielt importeret brændt sten fra Marokko; indretningen er en ode både til den tropiske Bali og til siloerne fra Nordhavn.

Velkommen til Kiin Kiin Århus, street food og takeaway i det smukke bindingsværkshus i Vestergade. Vi serverer alle vores asiatiske favoritter fra Kiin Kiin-restauranterne i København og Bangkok.

kiin kiin bao bao

kiin kiin bao bao

Hvis du er i humør til asiatiske tapas er dette det perfekte sted for dig. Vores hurtige side retter pan-asiatisk stil serveret på en meget forhøjet måde garanterer en særlig aften for dig og dine venner.

Vi er så stolte af at præsentere Kiin Kiin Tok Tok.En opdateret version af lokale thailandske retter baseret på friske danske råvarer krydret med thailandske krydderier. På et af Københavns mest centrale og synlige steder har vi møbleret vores sted med røget mangotræ og smukt keramik - Thai landsby møder Vesterbro.

Med Kiin Kiin To Go ville vi gøre det muligt for dig at tage thailandske retter med hjem, der har Michelin-stjerne-smag. Vores retter består af friske og lokale ingredienser med de specielle thailandske krydderier, som du kan nyde i dit eget hjem.

Ricemarket blev født af vores kærlighed til et autentisk asiatisk køkken. I vores menu finder du klassikere, inklusive vores berømte røde karry. Vores hold består af mennesker fra hele Asien, der er mere end glade for at imødekomme ethvert behov, du måtte have.

Chai Wong er et sted at nyde asiatisk crossover Singapore-køkken. Vores medarbejdere, der kommer fra Thailand, Malaysia, Vietnam, Singapore, Sydøstasien og Kina, bidrog alle til den menu, der repræsenterer det bedste af Asien, hvilket også gør madkritikere meget generøse i deres anmeldelser.

Når du er i humør til at nyde de autentiske thailandske retter i hygge i dit eget hjem eller på en god fest, er Aroii svaret. Besøg vores webshop, og lad os medbringe dine traditionelle traditionelle retter, eller du kan vælge at hente dem selv.

Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport