Teater
       MENU

 

Serveres kun ved kl.16.30, 16.45, 17.00, 17.15 & 17.30

 

Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der  sammensættes dagligt.

 

Menuen er designeret til at være færdigt senest kl.19.00

550 dkk

Middag
     MENU

Fra 6/5 2021

Alle ved bordet bedes bestille den samme menu.

Serveres fra 16.30

 

With the aperitif / Til aperitiffen I loungen

sweet/sour fermented pineapple/Moon snack/ Soya merengue with cashew/ Miang kam/ Chicken satay/ Green curry ice cream / Chiang mai sausage/pad krapow squid

Månesnack/ Soya marengs med cashew/ Miang kam/ Kylling satay/  Grøn karryis/ Chiang mai pølse/fermenteret sur-sød ananas/blæksprutte stirfry

 

In the restaurant / I restauranten

Frozen tom ka with winther asparagus scallops lemongrass & limeleaves / Frossen tom ka med vinterasparges kammuslinger citrongræs & limeblade

Grüner Veltliner, Kamptal /  Kokosnød milkshake

Tom Yam soup based on lobster & galangal - locally grown oystermushrooms tempura / Tom Yam suppe baseret på hummer & galanga- lokale østershatte tempura

Alvarinho, Moncao & Melgaco, Vinho Verde / Citron-iste med timian

 

Spicy salad with prime beef mint & cucmber-refreshing lovage slurp / Spicy salat med oksefilet mynte & agurk/kølig løvstikke slurp

Riesling Feinherb, Mosel, Germany / Frisk æblejuice

 

Salted cod as relish with kumquats fried codfish roe tamarind & oranges from Kiin Kiin farm in Andalusia / Saltet torsk som relish med kumquats & stegt torske rogn med tamarin & appelsiner fra Kiin Kiin farmen i Andalusien

Chardonnay, Russian River Valley, California / Passionsfrugt mocktail

 

Braised pork with five spiced shitake consomme - puffed cracklings / braisseret gris med fivespice shitaki consomme - puffede flæskesvær

Cote de Brouilly, Beaujolais / Kombucha

Jerusalem artichokes with veal & massaman / jordskokker med kalv & massaman

Monastrell, Empordà, Catalonia / Frisk druesaft

Mango sticky rice/mango med klisterris

 

lemonfoam with thai basil/citronskum med thai basilikum

Noble rot riesling, McLaren Vale, South Australia / Jasmin iste med honning

 

8-retters Kiin Kiin Tasting Menu 1150

7-glas tilbehørende vinmenu 950

7-glas tilbehørende juicemenu 475

 

The Extravagants/De ekstravagante (optional / tilvalg)

Frozen red curry with lobster & avocado +145 with wine 245  with juice 185

Frossen rød karry med hummer & avocado+145 med vin 245 med juice 185

Seared foie gras with plum wine & ginger +155 with wine 255 with juice 195 

Stegt foie gras med blommevin & ingefær +155 med vin 255 med juice 195

 

Petit four served with our coffee or tea 75/145

 

Earl grey brulee med grønne macha teblade

Chili Russian roulette

Cinnamon sticks

Sticks & Stones

Queens gambit

oysters & pearls

stars & anise

Vegetar 

Vi er glade for at tilberede en grøntsagsbaseret menu, men vær opmærksom på, at der kan være spor af fiskesauce og rejerpasta i vores menu.For 100% vegetarisk eller vegansk,  anbefaler vi vores vegetariske restaurant Veve. Klik her for at læse om det

Madallergi: venligst skriv i kommentarffeltet ved bestilling. Normalt kan vi tilpasse vores menu til jer. Hvis ikke muligt, så hører I fra os.

 

Vin

Vores vinkort tilbyder et bredt udvalg af vin med flere hundrede flasker at vælge imellem. Vores hovedfokus er Riesling-druen med et dybt udvalg fra Alsace Tyskland og Østrig.

 

VINKORT

 

Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport