Teater
       MENU

 

Serveret kun ved kl.16.30, 16.45, 17.00, 17.15 & 17.30

 

Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der  sammensættes dagligt.

 

Menuen er designeret til at være færdigt senest kl.19.00

550 dkk

Middag
     MENU

Vi serverer enten 7-retters eller 10-retters tasting menu.

Alle ved bordet skal bestille den samme menu.

Serveres fra 16.30

 

With the aperitif / Til aperitiffen I loungen

Corn lime leaf/ Moon snack/ Soya merengue with cashew/ Miang kam/ Shiso tempura/ Oyster leaf/ Chicken satay/ Green crab curry ice cream / Chiang mai sausage

Majs lime blade/ Månesnack/ Soya marengs med cashew/ Miang kam/ Shiso tempura/ Østers blade/ Kylling satay/  Grøn krabbe karryis/ Chiang mai pølse

 

In the restaurant / I restauranten

Smoked salmon, bonito, wasabi cream, ponzu, cucumber / Røget laks, bonito, wasabi creme, ponsu, agurk

Muscadet Sèvre et Maine, Loire Valley /  Kold grønt te med honning

Tom Yam soup based on lobster & galangal and prawn crackers & lobster / Tom Yam suppe baseret på hummer & galanga og rejecrackers & hummer

Prawn toast & Prawn taco /  Rejetaco Rejetoast

Alvarinho, Moncao & Melgaco, Vinho Verde / Ingefær limonade

Spicy salad with fried mackerel & baked, fermented, pickle & fresh tomatoes, yam dressing / Spicy salat med makrel & bagt, fermenteret, syltet og frisk tomat  & spicy dressing

Riesling Feinherb, Mosel, Germany / Frisk æblejuice

Frozen red curry with langoustine, avocado, lychee/ Frozen rød kokoskarry med jomfruhummer, avocado, kærligehedfrugter *

Gewürztraminer Zind Humbrecht France, Alsace / Jasmin kærlighedfrugt te **

Tom kha coconut soup with vegetables, cauliflower flan, shiitake mushroom, pickled onion / Tom kha kokossuppe med grøntsager, blomkål flan, shitake svampe, syltet løg

Chardonnay, Kumeu, Auckland   / Virgin pina

Pad ka paw chicken’s heart, egg yolk, basil cream/ Pad ka paw stegt kyllingehjerte æggeblomme & basilikumcreme & chili *

Beef grazed with sweet soya sauce, pickled kumquat, pork crackling & jasmine rice / Oksekød glaseret med sød sojasovs, syltet kumquat, gris flæskesvær & jasminris

Côte du Rhone Rouge, Rhone Valley / Frisk druesaft

Salted anise pineapples/Saltet stjerneanis ananas

Lychee flambe, financier & almond rose cake / Kærlighedfrugt flambe, financier & mandel-rosekage

Malvasia Rossa Spumante, Piemont / Perlende øko hindbær med kærlighedfrugt juice 

Banana cake, caramel, salted coconut milk / Banankage, karamel og saltet kokosmælk*

Grilled sweet corn, sticky rice, corn ice cream, cotton candy, salted coconut milk / Grillet sød majs, klisterris, majsis, candyfloss, saltet kokosmælk

Noble rot riesling, McLaren Vale, South Australia / Kold thai  iste

* Bliv serveret når 10-retters menu bestilt

** Bliv serveret når 8-glas menu bestilt

 

7-retters Kiin Kiin Tasting Menu 1075

7-glas tilbehørende vinmenu 950

7-glas tilbehørende juicemenu 475

10-retters Kiin Kiin Tasting Menu 1350

8-glas tilbehørende vinmenu 1025

8-glas tilbehørende juicemenu 525

Vand med eller uden brus 50

kaffe/te 75 kaffe/te med petit four 105

Extravagant/Luksus (optional / tilvalg)

Seared foie gras with plum wine & ginger +155 with wine 255 with juice 195 

Stegt foie gras med blommevin & ingefær +155 med vin 255 med juice 195

Vegetar 

Vi er glade for at tilberede en grøntsagsbaseret menu, men vær opmærksom på, at der kan være spor af fiskesauce og rejerpasta i vores menu.For 100% vegetarisk eller vegansk,  anbefaler vi vores vegetariske restaurant Veve. Klik her for at læse om det

Madallergi: venligst skriv i kommentarffeltet ved bestilling. Normalt kan vi tilpasse vores menu til jer. Hvis ikke muligt, så hører I fra os.

 

Vin

Vores vinkort tilbyder et bredt udvalg af vin 800 + flasker at vælge imellem. Vores hovedfokus er Riesling-druen med et dybt udvalg fra Alsace Tyskland og Østrig.

 

VINKORT

 

Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport