KiinKiin71-food.jpg
Teater
       MENU

 

Serveres kun ved kl. 17.00, 17.15 & 17.30

 

Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der  sammensættes dagligt.

 

Menuen er designeret til at være færdig senest kl.19.00

550 dkk

Middag
     MENU

Fra 21. April 2021

Alle ved bordet bedes bestille den samme menu.

Serveres fra 17.30

 

With the aperitif / Til aperitiffen I loungen

Moon snack / Sweet & sour fermented pineapple / Soya merengue with cashew / Miang kam / Chicken satay / Chiang mai sausage / Green curry ice cream / pad krapow squid

Månesnack / Fermenteret sur-sød ananas / Soya marengs med cashew / Miang kam / Kylling satay / Chiang mai pølse / Grøn karryis / blæksprutte stirfry

 

In the restaurant / I restauranten

Tom Yam soup based on lobster & galangal -oyster mushrooms tempura / Tom Yam suppe baseret på hummer & galanga- østershatte tempura

Grüner Veltliner, Kamptal / Citron-iste med timian

Frozen tom ka with green asparagus scallops lemongrass & lime leaves / Frossen tom ka med grønne asparges kammuslinger citrongræs & limeblade

Chardonnay, Russian River Valley, California /  Kokosnød milkshake

 

Spicy salad with prime beef mint & cucumber-refreshing lovage slurp / Spicy salat med oksefilet mynte & agurk/kølig løvstikke slurp

Riesling Feinherb, Mosel, Germany / Frisk æblejuice

 

Salted cod as relish with kumquats fried codfish roe tamarind & oranges  / Saltet torsk som relish med kumquats & stegt torske rogn med tamarin & appelsiner.

Saumur, Loire Valley / Passionsfrugt & Oolong

 

Braised pork with five spiced shiitake consomme - puffed cracklings / braisseret gris med fivespice shiitaki consomme - puffede flæskesvær

Cote de Brouilly, Beaujolais / Kombucha

Jerusalem artichokes with veal & massaman / jordskokker med kalv & massaman

Monastrell, Empordà, Catalonia / Frisk druesaft

 

Lemon foam with thai basil/citronskum med thai basilikum

Mango sticky rice / mango med klisterris

Noble rot riesling, McLaren Vale, South Australia / Hyldeblomst & Jasmin

8-retters Kiin Kiin Tasting Menu 1150 (menuen kan udvides med de nedenstående ekstravagante til 9 eller 10 retter)

7-glas tilbehørende vinmenu 950

7-glas tilbehørende juicemenu 550

 

The Extravagants/De ekstravagante (optional / tilvalg)

Frozen red curry with lobster & avocado +145 with wine 245  with juice 185

Frossen rød karry med hummer & avocado+145 med vin 245 med juice 185

Seared foie gras with plum wine & ginger +155 with wine 255 with juice 195 

Stegt foie gras med blommevin & ingefær +155 med vin 255 med juice 195

 

Petit four served with our coffee or tea 75/145

Chili Russian roulette

Cinnamon sticks

Sticks & Stones

Oysters & pearls

Stars & anise

Vegetar 

Vi er glade for at tilberede en grøntsagsbaseret menu, men vær opmærksom på, at der kan være spor af fiskesauce og rejerpasta i vores menu.For 100% vegetarisk eller vegansk,  anbefaler vi vores vegetariske restaurant Veve. Klik her for at læse om det

Madallergi: venligst skriv i kommentarffeltet ved bestilling. Normalt kan vi tilpasse vores menu til jer. Hvis ikke muligt, så hører I fra os.

 

Vin

Vores vinkort tilbyder et bredt udvalg af vin med flere hundrede flasker at vælge imellem. Vores hovedfokus er Riesling-druen med et dybt udvalg fra Alsace Tyskland og Østrig.

 

VINKORT