

Teater
MENU
Serveres kun ved kl. 17.30.
Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der sammensættes dagligt.
Menuen er designeret til at være færdig senest kl.19.15
725kr. 4-glas vinmenu 500kr. 4-glas juicemenu 375kr.

Middag
MENU
KIIN KIIN TASTING MENU
​​
Serveret fra kl.17.30
Med aperitif
Frossen rød karry med rejer/ Sojamarengs med cashewnødder /
Miang kam / Kai Toon Miso / Massaman kroket / Kyllingesatay
.
I restauranten
Consomme baseret på five spice og and
Krydret chiang mai pølse spicy isaan larb soyaglaceret andetunge
Grüner Veltliner, Kamptal, Østrig/ Frisk æblejuice
.
Spicy salat med grillet agurk og røddpætte
Riesling, Mosel, Tyskland /Timianlimonade
.
Rød rejecarpaccio med limeblade, rejekiks og fingerlime
Chardonnay, Pouilly Fuisse, Eric Forest, Frankrig / Afkølet sommerte
.
Tom ka semi frossen, grillet babymajs, kantareller, majs is
Pinot noir, Marlborough, New Zealand / Ingefær limonade
.
Braiseret oksekød med savoy kål & hjemmelavede østersovs & finger lime blade & jasminris
Shiraz, Maclaren Vale, Australien / Frisk druejuice
.
Blomster af Thailand som dessert
Brachetto, Piemonte, Italien / Rose limonade
Sticky rice med ristet kokosis & jordnødder med passionsfrugtsovs
Muscatel, Pedro Ximenez, Jerez, Spanien / Chai milkshake
​
Kiin Kiin Tasting Menu 1225
Wine Pairing Menu 995
Juice Pairing Menu 595
​
Bemærk venligst at vi ikke kan lave menuen uden fiskesovs og hvidløg.​
Vegetarer
Vi kan godt lave en vegetarisk menu til jer men vi skal vide det i forvejen. Bemærk venligst at der godt kan være spor af fiskesovs og rejepasta i menuen.
Til 100% vegetarisk og vegansk menu, anbefaler vi Veve restaurant:
​
Madallergi: venligst informer os minimum 1 dag i forvejen ang. jeres madallergi. Vi kan prøve at tilpasse menuen til jer med madallergi som bedst som muligt.
​
Vi har et stor vinkort med over 800 flasker som kan bestilles. Vi har et stort udvalg af Riesling og vine fra Alsace Tyskland & Østrig.
​