
Teater
MENU
Serveres kun ved kl.16.30, 16.45, 17.00, 17.15 & 17.30
Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der sammensættes dagligt.
Menuen er designeret til at være færdigt senest kl.19.00
550 dkk
Middag
MENU
Fra 18/1 2021
Alle ved bordet bedes bestille den samme menu.
Serveres fra 16.30
With the aperitif / Til aperitiffen I loungen
sweet/sour fermented pineapple/Moon snack/ Soya merengue with cashew/ Miang kam/ Chicken satay/ Green curry ice cream / Chiang mai sausage/pad krapow squid
Månesnack/ Soya marengs med cashew/ Miang kam/ Kylling satay/ Grøn karryis/ Chiang mai pølse/fermenteret sur-sød ananas/blæksprutte stirfry
In the restaurant / I restauranten
Frozen tom ka with winther asparagus scallops lemongrass & limeleaves / Frossen tom ka med vinterasparges kammuslinger citrongræs & limeblade
Grüner Veltliner, Kamptal / Kokosnød milkshake
Tom Yam soup based on lobster & galangal - locally grown oystermushrooms tempura / Tom Yam suppe baseret på hummer & galanga- lokale østershatte tempura
Alvarinho, Moncao & Melgaco, Vinho Verde / Citron-iste med timian
Spicy salad with prime beef mint & cucmber-refreshing lovage slurp / Spicy salat med oksefilet mynte & agurk/kølig løvstikke slurp
Riesling Feinherb, Mosel, Germany / Frisk æblejuice
Salted cod as relish with kumquats fried codfish roe tamarind & oranges from Kiin Kiin farm in Andalusia / Saltet torsk som relish med kumquats & stegt torske rogn med tamarin & appelsiner fra Kiin Kiin farmen i Andalusien
Chardonnay, Russian River Valley, California / Passionsfrugt mocktail
Braised pork with five spiced shitake consomme - puffed cracklings / braisseret gris med fivespice shitaki consomme - puffede flæskesvær
Cote de Brouilly, Beaujolais / Kombucha
Jerusalem artichokes with veal & massaman / jordskokker med kalv & massaman
Monastrell, Empordà, Catalonia / Frisk druesaft
Mango sticky rice/mango med klisterris
lemonfoam with thai basil/citronskum med thai basilikum
litchees on fire with roses/brændende kærlighedsfrugter med røde roser
Noble rot riesling, McLaren Vale, South Australia / Jasmin iste med honning
8-retters Kiin Kiin Tasting Menu 1150
7-glas tilbehørende vinmenu 950
7-glas tilbehørende juicemenu 475
The Extravagants/De ekstravagante (optional / tilvalg)
Frozen red curry with lobster & avocado +145 with wine 245 with juice 185
Frossen rød karry med hummer & avocado+145 med vin 245 med juice 185
Seared foie gras with plum wine & ginger +155 with wine 255 with juice 195
Stegt foie gras med blommevin & ingefær +155 med vin 255 med juice 195
Petit four served with our coffee or tea 75/145
Earl grey brulee med grønne macha teblade
Chili Russian roulette
Cinnamon sticks
Sticks & Stones
Queens gambit
oysters & pearls
stars & anise
Vegetar
Vi er glade for at tilberede en grøntsagsbaseret menu, men vær opmærksom på, at der kan være spor af fiskesauce og rejerpasta i vores menu.For 100% vegetarisk eller vegansk, anbefaler vi vores vegetariske restaurant Veve. Klik her for at læse om det
Madallergi: venligst skriv i kommentarffeltet ved bestilling. Normalt kan vi tilpasse vores menu til jer. Hvis ikke muligt, så hører I fra os.
Vin
Vores vinkort tilbyder et bredt udvalg af vin med flere hundrede flasker at vælge imellem. Vores hovedfokus er Riesling-druen med et dybt udvalg fra Alsace Tyskland og Østrig.