Teater
       MENU

 

Serveret kun ved kl.17.30 & 17.45

 

Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der  sammensættes dagligt.

 

Menuen er designeret til at være færdigt senest kl.19.30

495 dkk

Middag
     MENU

 

Vores køkkenchef Dak Wichangoen fejrer sit 10-års jubilæum i restauranten Kiin Kiin med en særlig fest.Hun har valgt sine yndlingsretter fra de sidste 10 år 10 snacks og 10 retter serveret fra marts til slutningen af aug 2020. Vær også opmærksom på, at vores 7-retters Kiin Kiin-tastingmenu stadig kan bestilles som normalt. Og det vil være den eneste mulighed, der er tilgængelig fra september 2020 og fremefter.

 

Alle ved bordet skal bestille den samme menu.

Serveres fra 18.00

 

With the aperitif / Til aperitiffen I loungen

Lotus roots / moonsnack / Soya merengue with cashew / Miang kam/ shisotempura/Tunawonton/chicken satay / sweet pork /kai thoon  /chiang mai sausage

Lotus rødder / månesnack / Soya marengs med cashew / Miang kam/ shisotempura/Tun wonton/kylling satay / sød gris /kai thoon /chiang mai pølse

 

In the restaurant / I restauranten

 

Tom Yam soup based on lobster & galangal and prawn crackers / Tom Yam suppe baseret på hummer & galanga og rejecrackers

Prawn toast & Prawn taco /  Rejetaco Rejetoast

Gruner Veltiner Hiedler Austria / Fresh Apple juice

Spicy salad with pomelo squid & spicy dressing / Spicy salat med pomelo blæksprutte & spicy dressing

Riesling Peter Lauer Germany / ginger lemonade

Frozen red curry with langoustine  avocado lychee / Frossen rød karry med jomfruhummer avocado lychee

Yellow curry with king crab celery & lovage ** / Gul karry med kongekrabbe & løvstikke **

Gewürztraminer Kreydenweiss France / jasmine & lychee tea *

 

Pad Thai with dino fish with orange kumquat & baked carrot/ Pad Thai med dino fisk med orange kumquat & bagte rødder

Chardonnay Martin ray USA / carrot & orange juice

 

Pad Ka Paw with egg yolk & basil cream ** / Pad Ka Paw med æggeblomme & hellig basilikum **

Beaujolais Villages Nouveau 2017 / Hibiscus tea 

Tom Ka, coconut soup with quail mushroom & onion / Tom Ka, kokossuppe med vagtel svampe & løg

Pinot noir Fess Parker USA /  Fresh Grape Juice

 

Almond cake with foamy passion fruit / Mandelkage med foamy passionfrugt

Pineapple flambé ** / Ananas flambé **

Moscato d’asti Italy / Sparkling jasmine tea

 

Banana cake salted coconut milk / Banankage saltet kokosmælk

Sherry Lustau Spain  / cold salted Chai tea

* * Det bliver serveret hvis 10-retters menu er bestilt.

* Det bliver serveret hvis 8-glas vinemnu/juicemenu er bestilt.

 7-retters Kiin Kiin Tasting Menu 975

 7-glas tilbehørende vinmenu 875

 7-glas tilbehørende juicemenu 425

10-retters Kiin Kiin Tasting Menu 1250

8-glas tilbehørende vinmenu 950

8-glas tilbehørende juicemenu 475

Vand med eller uden brus 50

kaffe/te 75 kaffe/te med petit four 105

Extravagant/Luksus (optional / tilvalg)

Seared foie gras with plum wine & ginger +155 with wine 255 with juice 195 

Stegt foie gras med blommevin & ingefær +155 med vin 255 med juice 195

Vegetar 

Vi er glade for at tilberede en grøntsagsbaseret menu, men vær opmærksom på, at der kan være spor af fiskesauce og rejerpasta i vores menu.For 100% vegetarisk eller vegansk,  anbefaler vi vores vegetariske restaurant Veve. Klik her for at læse om det

 

Vin

Vores vinkort tilbyder et bredt udvalg af vin 800 + flasker at vælge imellem. Vores hovedfokus er Riesling-druen med et dybt udvalg fra Alsace Tyskland og Østrig.

 

Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport