

Teater
MENU
Serveres kun ved kl. 17.30.
Snacks & appetizers efterfulgt af en 4-retters menu, der sammensættes dagligt.
Menuen er designeret til at være færdig senest kl.19.15
775kr. 4-glas vinmenu 500kr. 4-glas juicemenu 375kr.

Middag
MENU
KIIN KIIN TASTING MENU
Serveret fra kl.17.30
Snacks
Trækul Soja Marengs med Cashew / Sprød gylden kugle med Massaman / Miang Kam /
Chiangmai pølse / Kylling satay / Pad Krapow med and
.
I restauranten
Tom yum suppe med rejechip, ægtofu og ananas torskefisk ceviche
Riesling, Mosel, Germany / Ananas og agurk
.
Gyldne gulerodsnudler tamarind – Grillede og glaserede store tigerrejer
Grüner Veltliner, Kamptal, Austria / Æble, rødbeder, ingefær
.
Aromatisk gul krabbekarry med hjemmelavet risnudler
Chardonnay, Pouilly Fuisse, Eric Forest, Frankrig / Yuzu Oolong
.
Tom kha laksruller trøffel med kaviar galangalsovs og edamame
Chateau d’Esclan Rosé, Provence, France / Ingefær citrongræs limonade
.
Krogmodnet Oksekød Østers sauce artiskok kartoffel løg plader - ingefær hvidløg ris
Sangiovese, Camigliano, Toscana, Italy / Frisk drue, granatæble
.
Pandan-is, thailandske tebobler og grøn te-svampkage
Palomino, Pedro Ximenez, Jerez, Spain / Melon Matcha
Kiin Kiin Tasting Menu 1225
Wine Pairing Menu 995
Juice Pairing Menu 595
Tilvalg: Extravagant ret 145 : Frossen rødkarry med jomfruhummer med litchi og avocado.
Tilvalg: Champagne Deutz demi-sec (100)/ Lychee, Bergamote (40)
Bemærk venligst at vi ikke kan lave menuen uden fiskesovs og hvidløg.
Vegetarer
Vi kan godt lave en vegetarisk menu til jer men vi skal vide det i forvejen. Bemærk venligst at der godt kan være spor af fiskesovs og rejepasta i menuen.
Til 100% vegetarisk og vegansk menu, anbefaler vi Veve restaurant:
click here to read about it
Madallergi: venligst informer os minimum 1 dag i forvejen ang. jeres madallergi. Vi kan prøve at tilpasse menuen til jer med madallergi som bedst som muligt.
Vin
Vi har et stor vinkort med over 800 flasker som kan bestilles. Vi har et stort udvalg af Riesling og vine fra Alsace Tyskland & Østrig.