


VEGETARISK TASTING MENU
Serveret fra kl.17.30
Snacks
Trækul Soja Marengs med Cashew / Sprød gylden kugle med Massaman / Miang Kam /
Soya tofu / Sprøde lotus rod / Pad Krapow med morel svampe
.
I restauranten
Svamp consume suppe med rischip, ægtofu og ananas torskefisk ceviche
Grüner Veltliner, Kamptal, Østrig / Ananas og agurk
.
Krydret østerssvampe tempura salat, agurk, mynte, koriander med yamdressing og candy floss
Riesling, Peter Lauer, Mosel, Tyskland / Ingefær shot & gulerod og appelsin
.
Aromatisk gul blomkål karry med hjemmelavet risnudler
Chardonnay, Pouilly Fuisse, Eric Forest, Frankrig / Fersken Oolong
.
Tom kha med morel svampe trøffel galangalsovs og edamame
Chateau d’Esclan Rosé, Provence, France / Ingefær citrongræs limonade
.
Bok choi i Østers sauce artiskok kartoffel løg plader - ingefær hvidløg ris
Sangiovese, Camigliano, Toscana, Italy / Frisk drue, granatæble
.
Mandelkage kumquat frisk passionsfrugt, chokoladecrumble, passionsfrugtskum og vaniljeis
Palomino, Pedro Ximenez, Jerez, Spain / Melon Matcha
Kiin Kiin Tasting Menu 1225
Wine Pairing Menu 995
Juice Pairing Menu 595
Tilvalg: Extravagant ret 145 : Frossen rødkarry med med litchi og avocado.
Tilvalg: Champagne Deutz demi-sec (100)/ Lychee, Bergamote (40)
Bemærk venligst at vi ikke kan lave menuen uden fiskesovs og hvidløg.
Vegetarer
Vi kan godt lave en vegetarisk menu til jer men vi skal vide det i forvejen. Bemærk venligst at der godt kan være spor af fiskesovs og rejepasta i menuen.
Madallergi: venligst informer os minimum 1 dag i forvejen ang. jeres madallergi. Vi kan prøve at tilpasse menuen til jer med madallergi som bedst som muligt.
Vin
Vi har et stor vinkort med over 800 flasker som kan bestilles. Vi har et stort udvalg af Riesling og vine fra Alsace Tyskland & Østrig.