


VEGETARISK TASTING MENU
​​
Serveret fra kl.17.30
​
Snacks
Trækul Soja Marengs med Cashew / Sprød gylden kugle med Massaman / Miang Kam /
Soya tofu / Sprøde lotus rod / Pad Krapow med morel svampe
.
I restauranten
Svamp consume suppe med rischip, ægtofu og ananas torskefisk ceviche
Grüner Veltliner, Kamptal, Østrig / Ananas og agurk
.
Krydret østerssvampe tempura salat, agurk, mynte, koriander med yamdressing og candy floss
Riesling, Peter Lauer, Mosel, Tyskland / Ingefær shot & gulerod og appelsin
.
Aromatisk gul blomkål karry med hjemmelavet risnudler
Chardonnay, Pouilly Fuisse, Eric Forest, Frankrig / Fersken Oolong
.
Tom kha med morel svampe trøffel galangalsovs og edamame
Chateau d’Esclan Rosé, Provence, France / Ingefær citrongræs limonade
.
Bok choi i Østers sauce artiskok kartoffel løg plader - ingefær hvidløg ris
Sangiovese, Camigliano, Toscana, Italy / Frisk drue, granatæble
.
Mandelkage kumquat frisk passionsfrugt, chokoladecrumble, passionsfrugtskum og vaniljeis
Palomino, Pedro Ximenez, Jerez, Spain / Melon Matcha
​
Kiin Kiin Tasting Menu 1225
Wine Pairing Menu 995
Juice Pairing Menu 595
​
Tilvalg: Extravagant ret 145 : Frossen rødkarry med med litchi og avocado.
Tilvalg: Champagne Deutz demi-sec (100)/ Lychee, Bergamote (40)
​
Bemærk venligst at vi ikke kan lave menuen uden fiskesovs og hvidløg.​
​
Vegetarer
Vi kan godt lave en vegetarisk menu til jer men vi skal vide det i forvejen. Bemærk venligst at der godt kan være spor af fiskesovs og rejepasta i menuen.
​​
Madallergi: venligst informer os minimum 1 dag i forvejen ang. jeres madallergi. Vi kan prøve at tilpasse menuen til jer med madallergi som bedst som muligt.
​
Vin
Vi har et stor vinkort med over 800 flasker som kan bestilles. Vi har et stort udvalg af Riesling og vine fra Alsace Tyskland & Østrig.