Festmenu   2020/2021
CATERING/TAKEAWAY
(Menuen kan bestilles hver dag fra d. 9 december 2020 til d. 28 februar 2021.)
Kiin Kiin Snacks:
Majs lime blade/ Månesnack/ Soya marengs med cashew/ Miang kam/ rejechips med misomayo/ Chiang mai pølse 
Tilvalg: Charpentier Brut Champagne - 650kr per flaske.
Kiin Kiin 6-retters menu: 

 

Røget laks, bonito, wasabi creme, ponsu, agurk 

Tilvalg: Muscadet Sèvre et Maine, Loire Valley - 475kr per flaske

Spicy salat med stegt kammusling, gulerod og tamarind yamdressing

Tilvalg: Riesling Feinherb, Mosel, Germany - 475kr per flaske

Gulkarry med krabbe kål & selleri

Tilvalg: Gewürztraminer Zind Humbrecht France, Alsace -475kr per flaske

Tom kha kokossuppe med grøntsager, æg flan, shitake svampe, syltet løg

Tilvalg: Chardonnay, Kumeu, Auckland  - 475kr per flaske

Oksekød med hjemmelavet østerssauce, kinesisk artiskok og grønkål

Tilvalg: Monastrell, Empordà, Catalonia - 475kr per flaske

Kokos panna cotta/ristet kokos/ananas/rum sirup

Tilvalg: Noble rot riesling, McLaren Vale, South Australia - 475kr per flaske

Menu (kun mad uden vin) 825kr per person.
Tilvalg: en kok i 4 timer, 2.000kr 

Menuen er uden kok. Venligst se vejledning til almindelig menu herfra.

Venligst se vejledning til vegetarisk menu herfra.

Bestilling kan laves via email til party@kiin.dk senest 2 dage i forvej.

HOTLINE: +4552802129

Maden kan afhentes fra Kiin Kiin restaurant på Guldbergsgade 21, 2200 KBH N mellem kl.15.00-20.00.

Ved din bestilling, venligst giv os disse oplysninger:

1.Hvilken dato og hvad tid maden skal afhentes

2. Dit telefonnummer som reference. 

Kiin Kiin catering menu med kok: det er muligt kun 10-retters menu, 1450kr per person er bestilt til minimum 7 personer.

venligst se vores 10-retters menu her.

Menuen kan også laves om til dem med madallergi eller vegetar. 

Vegetarisk nytårsaften, anbefaler vi VeVe: Klik her

Kiin Kiin To Go FESTMENU catering kan findes her.

HOTLINE: 35357555

GODT NYTÅR 2020/21!!!!

Guldbergsgade 21

2200 København N

+4535357555

kiin@kiin.dk

Kontrol Rapport